Ljubav na Medji

Sulejman Velicanstveni Epizoda 103 sa prevodom Kraj serije

55

103. epizoda počinje vrlo emotivnim scenama, poput sprovoda sultanije Hatidže. Jedina osoba koju sprovod ne dira je Mihrimahs sultanija. Nakon saznanja da je Hatidže odgovorna za nestanak njezine majke, Mihrimah misli da je Hatidže zaslužila takvu smrt, a neće oklijevati to podijeliti ni sa Hatidže sultanijom.

Nakon Hatidžine smrti, Sulejman više ne zna kako pronaći Hurrem. Sulejman pita Šah zna li štogod o Hatidžinom planu, no ona ne zna ništa. Čak je i Šah iznenađena kako joj je to Hatidže mogla mjesecima nevino skrivati.

Sulejman usni i vidi Hatidže koja ga nekamo odvede u snu. Na temelju doživljenog sna, Sulejman pokušava naći mjesto za koje misli da će ga odvesti do Hurrem.

Postoji dokaz da je Hurrem još uvijek živa, a Sulejman joj je vrlo blizu. Kada ju nađe, Hurrem postaje vrlo stroha. U budućnosti, do Hurremine smrti, Sulejman će ignorirati sve pogrješke koje će činiti i vjerovati samo njezinim riječima. Hurrem više neće imati suosjećanja ni prema komu, a uništavat će sve što shvati kao prepreku. Njezin stav i ponašanje će znati uplašiti čak i Sulejmana, jer će ona biti neumoljiva!

Mihrimah će biti razlog odlaska sultanije Šah. Mihrimah saznaje da je dadilja njezine kćeri zapravo špijunka Šah sultanije, pa ju na kraju koristi protiv nje. Zaprijetit će Šah-I da će reći ocu istinu ukoliko ova ne napusti Prijestolnicu. Šah će sa Sulejmanom razgovarati o stavri koju je dugo htjela pitati. Ona će od njega tražiti dozvolu za sudjelvoanje u herezu Merkez efendije. Merdžan aga će otići zajedno sa sultanijom Šah iz serije.

Prije što Sulejman ode u Pohod, povjerit će Harem Mihimah. Šah to nije očekivala i to će ju jako uzrujati. U haremu se proširi trač i svi pričaju o Hurreminu nestanku i eventualnoj smrti. Govoreći: “Moje ime je Mihramh i ja ne praštam!”, Hurremina kći govori da ona upravlja Haremom sve dok joj se majka ne vrati, a da će svi koji pričaju protiv toga biti kažanjeni.

Sultan Sulejman odlazi ponovno na pohod protiv Ugarske, osvaja Estergom. Sulejman sa sobom ne vodi ni Mehmeta ni Mustafu. Mustafa pada u veliku depresiju nakon saznanja da ne ide u pohod. Pri povratku iz pohoda, Sulejman saznaje da je princ Mehmet umro.

Ni princ Mehmet ne sudjeluje u pohodu. Mahidevran koristi priliku za ubojstvom princa Mehmeta preko Ilijasa. Tijekom vježbi mačevanja, Ilijas probava ubiti Princa, no neće mu zadati kobni udarac. Mehmeta će zaraziti djevojka i na taj će način doživjeti bolnu smrt.

Epizodu 103 Sulejman Velicanstveni sa prevodom mozete pogledatina Serije.biz – Sulejman Velicanstveni Epizoda 103 sa prevodom

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker