Ljubav na Medji

Sulejman Velicanstveni Epizoda 35 Za Gledanje Besplatno

Sultan i Hurem

Iznervirana Hurem baca Leov dnevnik preko terase. Kako ga se neko ne bi dočepao, šalje Nilufer da ga uzme i sakrije na sigurno. Međutim, robinja ne uspeva da ga pronađe u bašti. Hurem obećava Đul-agi bogatu nagradu ukoliko joj pronađe dnevnik. Vest da je Hatidže pokušala samoubistvo preneraziće sve u Topkapiju.

Kompletna porodica odlazi kod Ibrahima. Hatidže je spasena u zadnji čas, ali je i dalje kritično, bez vere da će se nešto promeniti nabolje. Ibrahim i Sulejman probaće da joj uliju nadu, ali će ih ona poraziti tvrdnjom da je dvorac u kom živi njen grob. Ne znajući da je sultanija digla ruku na sebe, u dvor stiže i princeza Izabela. Hurem želi da je se reši što pre i nudi da joj lično organizuje beg iz lovačkog zamka. Daje obaveštava Nigar-kalfu da ostaje u Ibrahimovom dvorcu kao glavna kalfa. Valide smatra da je najbolje da odvede Hatidže na oporavak u Jedrene. Hatidže napušta dvorac i ostavlja Ibrahima ne pokazujući mu ni ljubav ni razumevanje. Leov dnevnik je u rukama Mahidevran koja će zatražiti od Nigar-kalfe da joj prevede šta piše kako bi utvrdila kome pripada. Kalfa neće uspeti da je odbije, ali će pokušati da uveri sultaniju da ono što je napisano nema veze sa Hurem. Bali-begu javljaju da je Armin ponovo u gradu. Zaljubljeni beg hitro će se stvoriti u njenom domu i zateći devojku teško bolesnu. Ibrahim opominje Hurem da će je uništiti bez obzira što više ne poseduje krunski dokaz. Đul-aga donosi Hurem vesti od princeze, a sultanija zahteva da se on pobrine za Izabelin beg. Njegove molbe da ga ne upliće u takvu avanturu, Hurem neće uslišiti, već će mu dati precizna uputstva šta da čini. Gulšah pronalazi devojku koja će sa ruskog prevesti šta piše u zagonetnom dnevniku. U potrazi za Leovim dnevnikom, Nigar-kalfa krišom upada u Mahidevraninu sobu. Glavni lekar obaveštava Ibrahim-pašu da je izbila epidemija kuge i da moraju da se uvedu sve mere predostrožnosti. Vesti da se kuga proširila i u haremu, biće razlog za paniku u Topkapiju. Bali-beg odvodi princezu na jahanje po šumi gde susreću sultana i Hurem. Sultanija na trenutak ostaje sama sa Izabelom i saopštava joj da sve spremno za njen beg. Kako im se bliži rastanak, zatražiće da joj vrati ogrlicu. Sultan će iznova razočarati Hurem kada poželi da otprati princezu u njen dvorac. Jurišnik dobija novi zadatak da ode u Mađarsku, kruniše Zapolju i spreči Karla V da izazove nemire. Tokom noći, Nigar-kalfa ulazi u Ibrahimovu sobu. Kada pokuša da ga pokrije, razbudiće uspavanog pašu koji neće moći da odoli njenim čarima. Posle strasne noći, Ibrahim isteruje Nigar iz sobe i naređuje joj da se vrati u Topkapi. Đul-aga pomaže princezi da pobegne, ne znajući da je na brodu kojim treba da otplovi čeka Ibrahim- paša u zasedi.

Epizodu 35 Sulejman Velicanstveni sa prevodom mozete pogledati na Serije.biz – Sulejman Velicanstveni Epizoda 35 sa prevodom

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker